ICV demana la retirada de la campanya “Envàs, on vas?” Per Guillem Ramírez E-41

Ens podria semblar contradictori que un partit ecologista com ICV-EUA estigués en contra d’una campanya de conscienciació pública per al correcte reciclatge, però segons ha fet saber el diputat Salvador Milà, des del partit no es veu amb bons ulls aquesta sèrie d’anuncis, que podem arribar a veure bastantes vegades per dies per TV3.

Milà denuncia que aquest anunci només beneficia al lobby dels fabricants d’envasos, i que no s’està gens per la feina, per exemple, a l’hora d’informar i intentar ajudar a que la gent separi la matèria orgànica correctament.

Un punt important és que afirma que les empreses que han finançat el projecte, Ecoembes i Ecovidrio, no veuen ni un cèntim si es separa bé la resta d’escombraries, i per tant no estan interessats a que la gent separi del tot bé els residus (només els envasos). Personalment, només he de dir que des de l’inici de la campanya em va estranyar que només es tractessin els envasos, ja que amb tot el temps que aquests anuncis estan en antena es podria aconsellar de veritat i millorar la recollida selectiva en general.

No obstant, s’ha d’admetre que tant l’eslògan com la cançó ajuden a que la gent els recordi i, com a conseqüència, els objectius de la campanya (que són els que ICV no comparteix del tot) siguin un èxit.

Aquest article s'ha publicat dins de ARTÍCULOS DE DIARIOS, ECONOMÍA, General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *