Les princeses de l’hort

Bon dia a tothom!

Els calçots estan creixent amb força i les tomaqueres també!  I, com sabeu no és temps de plantar tomàquets i que es moririen amb el fred de l’ hivern . Els tomàquets que el curs passat no vam poder collir van caure a terra i les llavors han sortit amb la tardor tant calorosa que estem tenint.

 

Els raves que vam plantar la setmana passada ja estan sortint i avui plantarem pèsols, escaroles i bròquils.Tindrem cura de plantar a la distància correcta el nostre planter: els bròquils i els pèsols més separats que les escaroles ja que necessitaran més espai quan creixin i també els hi farem un forat més profund amb el plantador per ajudar les seves arrels .

 

 

I, per cert, per què el títol les princeses de l’hort? Doncs perquè no ens ha agradat gens embrutar-nos les mans i escombrar tantes males herbes!

Fins la propera setmana !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *