I’M PLANTING IN THE RAIN…!

Bon dia a tothom!

Aquesta setmana tornem a l’hort en un plujós dia d’hivern. L’ equip de rescat de la setmana passada va fer molt bona feina ja que finalment només ens ha mort un calçot per la sequera que havíem patit. La resta de plantes va fent i amb la pluja d’avui encara es desenvoluparan millor.

DSC00213.redimensionada DSC00211.redimensionada

Hem collit el primer rabet de l’any 2015. Primer els hem hagut d’aclarir força perquè en surtin encara més grans i així poder fer bones amanides.

DSC00215.redimensionada DSC00196.redimensionada

Hem plantat cebes, bledes i enciams “trocadero”tenint en compte que les bledes han de plantar-se més separades entre elles ja que necessitaran més espai quan creixin.

DSC00199.redimensionada DSC00202.redimensionada

A més a més hem experimentat com lligar els pèsols i les faves amb brides a la nostra”porteria de futbol de l’hort”. D’aquesta manera ajudem a aquestes plantes a enfilar-se a la xarxa i prevenim que un cop de vent fort les trenqui.

DSC00206.redimensionada DSC00205.redimensionada

Finalment, hem tornat a plantar el romaní i la farigola a la vora de l’hort que s’havien desarrelat i ens hem cuidat del compostatge afegint-li fertilitzant i deixant la tapa oberta per a que no es floreixi.

DSC00216.redimensionada DSC00217.redimensionada

Bé, fins la propera setmana amb més aventures a l’hort del Guerau!

Adéu!

Un pensament sobre “I’M PLANTING IN THE RAIN…!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *