Amanida de pastanagues, raves i enciams!

Hem arribat i el senyor Amadeu ens ha ensenyat com han crescut els grills dels calçots que vam plantar la setmana passada.Cada grill serà un calçot.

 

Comencem plantant   pastanagues  negres   llençant   amb els dits   el   gra  barrejat amb terra fina  per sobre  de la  terra. També plantem més enciams “maravilla” fem un forat al terra just al costat del foradet de rec de la mànega.

Finalment hem plantat raves en gra escampant les llavors suaument per sobre de la terra.

Després hem anat a les aules de segon a veure com es trobava el planter que havíem fet ara fa quinze dies. I, segons ens ha explicat el senyor Amadeu el planter creixia bé i havia tingut l’aigua i el sol que necessitava.

 

Fins la setmana que ve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *