ELS NOSTRES AMICS CUCS!

Bon dia a tots i a totes!

Aquesta setmana hem anat a visitar el bagul de compostatge de l’ escola.  Les males herbes,les fulles  caigudes dels arbres i les restes vegetals de l’hort les anem llençant dins del bagul de compostatge  perquè es transformin en adobs: l’aliment de l’hort per al curs vinent. I, els cucs que hem vist dins del bagul seran imprescindibles per aquesta transformació.

 

També continuem cuidant els calçots tapant-los amb terra  per tal que es facin blancs i es puguin menjar. Vigileu de no tapar-los del tot perquè sinó s’ofeguen!

 

Finalment, hem plantat cebes i faves.Les cebes les  hem plantat amb el plantador vigilant no ajuntar-les massa, igual que les faves.  De cada fava que tenia guardada de la collita passada l’Amadeu en sortirà una favera aquest any que  produirà moltes faves durant el curs.

Ens ha agradat molt aquesta  experiència!

Adéu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *