Divendres, 26 de juny de 2015

Famílies,

Acabem la setmana acomiadant a la Júlia M. que marxa de vacances!!! Per dir-li adéu li hem cantat la cançó de la Lluna, la pruna que ha triat ella i li hem fet un petonet!

El Marc ha tornat del seu viatge i ens ha ensenyat una màscara molt bonica de  gat que ha pintat ell. Ens ha parlat de l’avió i hi ha hagut molt tema. Moltes Formiguetes han explicat que ells també aniran amb avió.

Les disfresses han estat les protagonistes del matí i molts nens i nenes han volgut capes de Sant Jordi. M’han demanat la cançó de Sant Jordi i hem acabat mirant a l’ordinador com uns nens feien la representació de la Llegenda!

També hem passat una estona molt maca jugant amb els animals i hem anat al pati. Pales i galledes, cotxes, teatres,…

A la classe hem fet danses i hem rigut molt!

Ah!! Algunes Formiguetes han fet la representació de la Caputxeta vermella!!! La Júlia M. era la Caputxeta, el Jeroni era el llop, La Mercè la iaia, l’Àneu la mare i el Robert de caçador. Hem dit amb les Formiguetes que cada dia explicarem un conte i alguns nens faran de protagonistes!

A la tarda us esperem per veure el tren dels bons moments!

BON CAP DE SETMANA.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *