Dilluns, 15 de juny de3 2015

Bon dia famílies!!!

Les Formiguetes continuen molt emocionades amb els Follets Nyicris i els seu tren! Al llarg de la setmana trobareu penjades a la classe les proves i alguna fotografia!

De bon matí han vingut uns quants nens dels Isards a fer-nos una representació en anglès! Ens hem quedat ben parats i el que més ens ha agradat ha estat que hi havia un “wolf”!!!

Hem jugat una bona estona amb la cuineta i els cotxes i després hem anat a l’estora a dir-nos bon dia, parlar del cap de setmana i a veure el vagó de la Nausica que l’ha omplert de moments de contes, balls i jocs al parc!!

FAMÍLIES, JA TENIM EL LLIBRE DEL TREN DELS BONS MOMENTS ACABAT!!!! HA ESTAT FANTÀSTIC VEURE COM ELS INFANTS ENSENYAVEN ALS SEUS COMPANYS EL SEU MOMENT I COM ESTAVEN BEN SATISFETS D’HAVER TREBALLAT AMB ELS PARES I GERMANS! MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!! AVIAT US CONVIDAREM A BERENAR I A COMPARTIR-LO PLEGATS.

Al pati hem jugat molt amb les rodes i les estructures. Abans d’entrar a la classe han vingut alguns Castors i ens han explicat un conte en anglès! Han acabat just abans que comencés a ploure.

Per acabar el matí, cançons de pluja, sons de trons i contes de casa.

DEMÀ A LA TARDA FAREM ELS TALLERS AMB ELS PARES DE CONILLETS I FORMIGUETES QUE ES VAN ANIMAR A PARTICIPAR. ELS COMENÇAREM A 2/4 DE 4.

AH!!! DIJOUS A LA TARDA ANEM AL PARC AMB ELS CONILLETS I NECESSITEM PARES QUE ENS ACOMPANYIN!

i DIVENDRES DINAREM D’HORA PER PODER ANAR A LA FESTA DE FINAL DE CURS AL TEATRE AMB LA RESTA D’ESCOLA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *