Dimecres, 10 de juny de 2015

Hola!

El joc simbòlic ha estat el protagonista del dia d’avui! Les Formiguetes han jugat una bona estona a la caseta i amb les nines. També hem estat fent dibuixos amb retoladors. Jugaven i dibuixaven tan bé que s’ha fet tard!!!

Hem fet estora i després de mirar qui falta, qui es queda a dinar hem vist que FALTEN 2 DIES PER ANAR DE COLÒNIES!!! Estan tots molt contents i emocionats!

Com cada dimecres hem esmorzat fruita i, després, cap al pati!!

Hem passat una bona estona fent teatres, curses,…

El Guiu ens ha ensenyat el seu vagó carregat de bons moments pintant amb cotxes! Ens ha explicat com ho van fer i, després de repassar els altres vagons hem vist que encara en queden 2 de blancs! Avui pren a casa el TREN DELS BONS MOMENTS  la Mar S.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *