Dijous, 4 de juny de 2015

Bona tarda famílies!

De bon matí ha vingut el Jordi, pare de la Mar Sanahuja a fer un taller de pintura amb nosaltres. Ens hem tret les sabates ens hem posat còmodes per pintar i hem sortit al menjador. Cada nen tenia una cartolina blanca i entre quatre compartien pots de pintura groga, blava i vermella. Abans de començar dues premisses: el que volíem era pintar el full i no podem barrejar els pinzells de pots. De seguida hi ha hagut nens que s’han posat a pintar amb gran èmfasi però també n’hi ha hagut que primer han observat als altres i després s’han animat. Hi ha nens que han fet moltes barreges i d’altres que han pintat cada raconet del full d’un color diferent sense barrejar. Ha estat una estona molt bonica on cadascú ha pintat al seu ritme. En acabar ha tocat netejar, endreçar i canviar de roba!

Hem fet estora i l’Amelie ens ha ensenyat el seu vagó dels bons moments! Ella ha triat els moments viscuts a la la neu en família! Avui pren a casa el Llibre de4l tren dels bons moments l’Aura!

hem esmorzat força tard i en acabar ja era hora d’anar al pati.

Al tornar hem explicat el conte de la Caputxeta forçuda (molt divertit) i hem escoltat una cançó de colònies que ens ha portat l’Àneu per començar a ambientar-nos.

A la tarda ha vingut la Vanessa i ens ha explicat un conte!

FAMÍLIES!!! DEMÀ ÉS PRIMER DIVENDRES DE MES AIXÍ QUE TOCA MERCAT DEL CONTE!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *