Divendres, 27 de febrer de 2015

Bon dia!

Hem començat el matí a la Caseta, amb els encaixos i amb les llibretes de pintar. Però avui estan realment molt esverats i cridaners.

Ja tornem a ser divendres i això vol dir que la Vella Quaresma ha de perdre una altra cama!!! Així que després de cantar i ballar la seva cançó  li hem tret una cama. hem mirat quantes n’hi queden i quantes n’ha perdut. També hem parlat dels padrins i de les mones i, algunes Formiguetes, ja tenen clar com volen que sigui la seva.

Després d’esmorzar hem jugat amb retalls de roba que ens ha portat l’Àneu i ens ho hem passat molt bé. Els hem agrupat per colors, hem fet sèries, ens els hem posat al cap,…

Al pati feia molt aire i no hem estat gaire estona ja que la sorra ens empipava una mica.

Hem anat a la classe de Conillets i hem explicat un conte sobre la FAMÍLIA, on a través d’unes cordes hem descobert un papa, una mama, una Aina i el nen o nena que explica la història. Parlava de les coses que fan junts i dels problemes que poden sorgir. Però per molt que la corda es tensi i es trenqui en mil bocins es torna a ajuntar i la família està ben unida. A partir d’aquí hem parlat dels nostres pares i germans, de les coses que ens agrada fer junts i de les que fan enfadar a uns o altres. ja anireu tenint notícies d’aquest projecte.

FAMÍLIES, AHIR VAM FER UNS DIBUIXOS PRECIOSOS QUE PODEU PRENDRE A CASA!

BON CAP DE SETMANA!

One thought on “Divendres, 27 de febrer de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *