LLANGARDAIX FREGIT, UNA NOVA CURA

Encara de ser una anècdota, crec que és molt interessant:

Fa temps, la meva besàvia em va explicar que quan ella era jove, veia que la seva mare anava molt al metge a causa de que tenia esquerdes a la pell. El metge li deia, que per aquesta malaltia,  no tenia cap cura i que no hi podia fer res. Ella, recordava que al seu poble, de petita deien que si fregies un llangardaix viu i el deixaves uns minuts al foc, el líquid que desprenia curava les malalties de la pell. Encara de que pensava que era una mica cruel, ho va provar. Efectivament, va posar-se el líquid que desprenia el llangardaix a la pell i poc després se li van curar. El metge li deia que li expliqués com ho havia fet, perquè era un miracle el que li havia passat. Els llangardaixos fregits curen les malalties de la pell.

La naturalesa és perfecte, però nosaltres no ho sabem.

 

Alba

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *