Presentació

15_50_2-waves_web Si no recordo malament, pontos en grec vol dir mar. Com la cançó d’en Lluís Llach on diu: “Et deixo un pont de mar blava…”, m’agradaria que establissim ponts de  diàleg  filosòfic-quotidians.

Com les onades revolquen al mar, les nostres paraules saltaran en aquest mar filosòfic.

Aquest bloc està dirigit als alumnes de Batxillerat de Filosofia i ciutadania i als alumnes que cursen Història de la filosofia a 2n de Batxillerat. Vol ser un bloc informatiu, amb recursos, enllaços, exercicis i sobretot de discussió. Malauradament, a vegades no tenim temps de reflexionar prou sobre alguns temes que poden ser del nostre interès. Crec que aquest és el lloc idoni per fer-ho. Sense presses, a casa, a la biblioteca, al parc, tranquil·lament podem expressar el que ens suggereixen els articles del bloc. M’agradaria que aquesta fos la funció principal del bloc. La manera d’idear, reconduir, expressar les nostres inquietuds tot aprenent a pensar perquè a pensar també se n’aprèn com totes les coses que fem a la vida. Així doncs, és un bloc que vol ser de filosofia i com que no es pot aprendre filosofia sinó aprendre a filosofar (Kant), la tasca és pensar per nosaltres mateixos de manera autònoma i lliure. Sapere aude! (Atreveix-te a pensar!)

Tots els comentaris són permesos però sempre en valoraré les intervencions, es pot dir tot, a excepció és clar, d’insults, comentaris poc acurats, etc. Apelo al sentit comú dels alumnes que normalment en tenen molt. Com que sóc administradora em pertoca a mi gestionar els comentaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *