Mostra de fotofilosofia. Convocatòria 2017

MinervaBases

1.El termini d’aquesta convocatòria és el 20 d’octubre de 2017

2. Cal enviar la fotografia a l’adreça: lestrada@xtec.cat

3. Cal enviar la fotografia amb un pseudònim i una pregunta filosòfica que faci de títol.

4. La fotografia ha de ser original, ha d’estar en format jpeg i el seu pes no pot ser superior a 600 Kb. En el cas que es vulgui presentar a l‘Olimpíada de filosofia de Catalunya, ha de tractar el tema de “Revolució i utopia” i tenir un pes mínim d’1’5 Mb

5.  Se seleccionarà un 10% de les millors fotofilosofies i s’enviaran per presentar-les a l’acte públic de tots els centres participants, que es farà el dia 15 de novembre de 2017 a les 17 hores a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, on assistiran els autors o autores i en rebran el reconeixement. Alguns criteris de valoració: pregunta punyent, valor artístic de la fotografia, potència de la interrelació entre imatge i pregunta.

6. Les dues millors fotofilosofies es podran presentar a lOlimpíada de filosofia de Catalunya en la modalitat de fotografia filosòfica. Podeu consultar les bases aquí i els criteris d’avaluació aqui.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *