Activitat 6 : Cartell digital de la primavera

JUSTIFICACIÓ DE L’ACTIVITAT :

Per treballar la primavera proposo com a eina TAC el treball d’ un cartell digital amb la PDI

 

Cartell digital

 

OBJECTIUS:

– Conèixer  algun dels aspectes més importants de la primavera

– Escoltar amb atenció el conte de la papallona

–  Aprendre la cançó de  ” els ocells han arribat”

 

ORGANITZACIÓ :

Grup sencer

TEMPORITZACIÓ:

una sessió

RECURSOS:

PDI o canó

METODOLOGIA

En gran grup es treballaria el conjunt del cartell, com a treball introductori de la primavera . Llegirem la informació entre tots , mirarem el conte i aprendrem la cançó dels ocells. Aquest cartell serà accesible a l’ ordinador de l’aula i quan facin racó d’ ordinador hi poden tornar a anar , així mateix també el posarem al bloc d’aula per tal que els alumnes hi puguin accedir des de casa.

Visualitzar  la presentació d’ imatges  en gran grup . De cada imatge llegir de manera conjunta la frase o llegir-ne les paraules més rellevants i fer hipótesis de lectura de la resta. A partir d’aquí parlar entre tots de què en saben per  fer una avaluació inicial i a partir d’aquí organitzar  les activitats que es treballaran i en quines s’ incidirà més o menys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *