ACTIVITAT 4 : SETMANA DE LA CIÈNCIA

L’activitat 4  és una presentació  que he pujat al slideshare  que serveix de presentació per la setmana de la ciència. A la nostra escola cada any celebrem una setmana dedicada a la ciència. Convidem pares  o altres personatges que poden ser d’ interés científic   i cada any es treballa un aspecte diferent. Aquesta presentació està pensada com a treball introductori per situar el s nen s i nenes de p5 . A partir d’ imatges  i petits textos es van desgranant temes com , què és la ciència , quins tipus de científics hi ha i quines aportacions han fet   prehistòrics, egipcis , grecs i romans i edat mitjana a la ciència ( aquest són els noms dels grups d’aula )

 

 

 

 

OBJECTIUS:

– Definir de manera general què és la ciència

– Conèixer el nom de diferent tipus de científics i  la manera com treballen

– Conèixer a grans trets com ha anat evolucionant la ciència al llarg de la història

 

ORGANITZACIÓ :

grup sencer

TEMPORITZACIÓ:

una sessió

RECURSOS

canó o PDI

METODOLOGIA

Aquesta activitat  seria una de les activitats inicials de la setmana de la ciència. Es tracta d’ una presentacio d ‘ imatges , amb molt poc text que serviria per anar desgranant informació  sobre la ciència i els científics. La mestra aniría guiant i reconduïnt la conversa però s’ intentaria que la informació l’anéssin desgranant els nens a partir de les imatges i el text. D’ una banda serveix d’avaluació inicial i d’altra per anar introduïnt continguts bàsics com alguns noms de científics o  les fases del mètode científic.  Tots aquests continguts s’anirien reforçant a les diferents activitats i experiments que es farien durant tota la setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *