Sortida al Torrent de l’Amigó

UN ITINERARI PER LA MUNTANYA

El divendres 16 de maig vam anar a la Serralada Marina. A la sortida hi vam anar els alumnes de 5è curs de l’escola. Vam agafar el transport públic per anar-hi. L’activitat que vam fer era un itinerari per la muntanya.
Hi havien dues monitores que es deien Montse. Vam fer un grup, i a cada membre del grup ens van donar una brúixola. I la nostra tutora, la Noemí, ens va donar uns dossiers a cada alumne. Allà vam aprendre una mica com funcionaven les brúixoles.
Després vam començar a caminar per la muntanya. Vam veure molts arbres cremats, flors i animalons. Una paparra es va enganxar a la camisa d’un alumne, però la nostra professora Noemí li va treure.
Una mica després vam veure uns gats i la Montse ens va explicar que aquells gats els havien abandonat allí i que eren molt bruts.
Vam veure molts insectes, flors i altres coses. Vam seguir caminant i caminant. Un alumne va agafar un cuc molt al·lèrgic i li va donar al professor perquè fes una foto, jo vaig cridar i vaig córrer ràpid. M’havia espantat molt.
Vam acabar l’itinerari per la muntanya i era ja l’hora dinar. Vam anar a un lloc a dinar. Quan vam acabar el dinar vam jugar a voleibol, “pilla-pilla” i després vam jugar amb la Noemí a bola de foc. M’ho vaig passar molt bé.
Vam anar caminant a esperar el transport públic. Mentre esperàvem, el Francisco i el Jabir van cantar un rap per nosaltres, van cantar molt i molt bé.
Va arribar l’autobús i quan ens havíem assegut als seients vam riure molt. Ens ho vam passar molt i molt bé.
Al final vam tornar a l’escola i vam jugar a futbol 5è A contra 5è B.
M’ho vaig passar molt bé!!! M’agradaria tornar a fer una altra vegada aquella excursió. Espero que fem una altra vegada l’excursió al itinerari per la muntanya. M’ho he passat molt bé!!!

Reportera: Liping

Quant a Ferran

Mestre jubilat, aprenent de naturalista i col·laborador de Biodiversidad Virtual i del CBMS (Catalan Butterfly Monitoring Scheme) a l’itinerari d’Alòs de Balaguer.
Aquest article ha estat publicat en , sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Sortida al Torrent de l’Amigó

  1. Liping diu:

    Que bé que m’ho he passat a l’excursió!!!! A mi m’ha agradat molt i moltíssim. Ferran, ho he ensenyat als meus pares i els ha agradat molt el vídeo i el text que he escrit. M’agradaria tornar a anar a la Serralada de Marina!!!!
    Espero que puguem anar-hi una altra vegada!!!

  2. yasmina diu:

    Quina excursió! ☆☆☆ me l’imagino, segur que us ho vau passar molt bé. Quin text que ha has fet, Liping! Tothom ho pot llegir i entendreu! Adéu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *