Ignasi Aballí

IGNASI ABALLÍ.

Ignasi Aballí és un artista original que treballa amb elements com la pols, papers de diari o bitllets d’euro triturats.
Nascut a Barcelona l’any 1958, mostra el seu taller, ubicat en un edifici industrial de mitjan segle XIX que, inicialment, era una fàbrica de pianos. Fa temps que aquest és un espai per a artistes, anteriorment també hi havien treballat Modest Cuixart o Jaume Plensa.
Aballí pensa que l’espai on treballa influeix en la seva obra, com, per exemple, la pols que s’hi acumula. Una mostra és una tela blanca que Aballí ha deixat que s’ompli de pols. A més de la pols, Ignasi Aballí treballa amb retalls de diaris, amb les restes del filtre de l’assecadora o amb bitllets d’euro triturats.
Per Aballí, el seu estudi, més que un espai de treball, és un lloc d’experimentació i reflexió.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *