Primer de tot vam posar dins d’un bol gros un quilo de farina d’ametlla, mig quilo de sucre glaç, un moniato bullit i aixafat, la clara d’un ou pasteuritzat i la pell d’una llimona ratllada.
Després vam barrejar tots els ingredients del bol amb les mans fins que va quedar una massa compactada.
Vam deixar reposar la massa unes hores tapada amb un drap de roba.
Vam repartir un tros de la massa a cada alumne perquè pogués fer tres boletes ben arrodonides.
Vam decorar els panellets. Un el vam decorar amb pinyons, un altre amb mitja cirera confitada i el tercer amb una avellana perquè som la classe dels Xiquets.
Finalment la mare de l’Helena els va prendre a casa i els va coure al seu forn. Va precalentar el forn i els va deixar a dins fins que van agafar color.
Els va tornar a l’escola i els vam repartir. Estaven boníssims!!!
Alumnes de 4t
https://photos.app.goo.gl/PxfiqGgH3sLot7c33