AMPA

FESTA DE FI DE CURS 2017-2018 A LA PALMA

El 21 de juny es va celebrar a la Palma la festa de comiat del curs 2017-2018, en la que apart d’acomiadar als alumnes de 6è de Primària, també ho vam fer amb la Marta que després de tants anys portant la biblioteca, es jubila enguany, moltes gràcies Marta!

Els nens de cada classe ens van oferir les seves danses i coreografies que havien assajat i preparat tan i tan bé…, moltes gràcies mestres, alumnes i pares, a aprofitar força les vacances i fins aviat!!!!

 

En aquest enllaç podeu veure-hi altres fotos de la festa de fi de curs 2017-2018

 


 

En el transcurs de la festa de Sant Jordi l’AMPA del Prat de la Riba va organitzar tot d’activitats, com ara la venta de llibres en una paradeta dintre de la mateixa escola, una parada al centre de Reus per tal d’exposar material i donar-se a conèixer, i finalment també un sorteig de dos lots amb material… us deixem aquí fotos dels lots i d’altres!!

En aquest enllaç podeu veure-hi altres fotos de la Diada

 


 

Aquí teniu les fotos del concert de Nadal que els alumnes del Prat de la Riba van realitzar al Palau Bofarull de Reus el passat 18 de desembre.

Moltes gràcies a mestres i alumnes per la seva implicació!

En aquest enllaç podreu veure-hi totes les fotos del concert!

 

 


 

Gràcies al compromís i a la feina realitzada per pares i mares de l’escola Prat de la Riba, avui s’ha realitzat la venta de castanyes per part de l’AMPA del Prat de la Riba a la nostra ciutat.

Moltes gràcies a tots els qui heu dedicat el vostre esforç des de fa dies per a què es fes realitat aquesta activitat!!!

(Fem una menció especial a l’exmestre Josep que ens ha ajudat en la realització de l’activitat)

Bona Castanyada 2017!!

Castanyada 2017, feina i germanor -si hi cliqueu podreu veure més fotos-.


 

Fotos del concert del centenari de l’Escola Prat de la Riba del dia 10 de juny, en el que el Drac del Prat de la Riba va sortir de l’ou i en el que s’hi van poder escoltar la cançó del Centenari i d’altres cantades per l’equip del Prat de la Riba i pels seus alumnes.

Foto drac

Concert del centenari i presentació del Drac, si hi cliqueu podreu veure més fotos


 

MAIG 2017

Xerrada de Guillem Massot parlant sobre el desenvolupament emocional dels infants al Casal de les Dones

Guillem Massot


 

Mares i pares de l’Escola Prat de la Riba van fer els preparatius previs i van organitzar la parada que l’AMPA va organitzar per al Sant Jordi del 2017…. moltes gràcies a totes les persones -professionals i mares i pares- que per Sant Jordi i per d’altres esdeveniments s’esforcen dia a dia … des de l’AMPA, des del Prat de la Riba, des de l’escola pública … pel futur dels nostres fills.

Parada de Sant Jordi 2017

Imatge nova VI

En aquest enllaç hi podeu veure més fotos:

Parada de Sant Jordi 2017


 

 

Mares de l’AMPA Prat de la Riba preparant les disfresses de Carnaval del Centenari de l’Escola Prat de la Riba a Reus… treballant amb alegria al llarg de tots aquests dies!…. .

 

En aquest enllaç podeu veure més fotos:

Mares de l’AMPA preparant les disfresses del Carnaval 2017