SORTIDA AL COSMOCAIXA DE BARCELONA

El dimarts 14 de febrer els nens i nenes de Cicle Inicial vam anar d’excursió al CosmoCaixa de Barcelona.

La sortida va ser màgica i divertida, vam descobrir i aprendre moltíssim.

Vam començar veient la immensitat del món com s’anava reduint en fotografies fins arribar a la ciutat de Barcelona.

A continuació vam aterrar a l’Antàrtica, el lloc més remot del planeta i l’únic en que no hi habiten els humans…. això si, hi ha molts pingüins!

Seguidament ens vam perdre pel Bosc Inundat, una recreació de la selva amazònica on vam poder entrar en un món ple de sensacions, passejar sota terra, caminar per un camí ple d’arbres tropicals , veure ploure, sentir les olors i l’humitat que la caracteritza, observar una gran varietat de peixos, sentir piular aus tropicals, veure serps, un caiman entre d’altres rèptils, diferents insectes i fins i tot un capibara, un mamífer nedador.

Després vam poder manipular diferents experiments que hi ha a la Sala de la Matèria, entre ells, enfonsar la mà en una placa de gel, Conèixer el nostre avantpassat l’homo erectus, hipnotitzar-nos amb el pèndol de  Foucault i comprovar que és real el moviment de rotació de la Terra.

Finalment vam fer una activitat dins del Planetari Bombolla. Vam poder posar en pràctica tot el que hem après a classe: el moviment de rotació i translació de la Terra, els planetes del sistema solar i fins i tot observar el cel de nit tot estrellat.

Vam passar-nos-ho d’allò més bé! Ja tenim ganes de tornar anar d’excursió!

Un comentari a “SORTIDA AL COSMOCAIXA DE BARCELONA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *