LA CANÇÓ DEL CENTENARI

El passat dimarts 7 de febrer les dues corals de l’escola, Atrapasons i Bufanotes, van anar al Camp d’Aprenentatge  Pau Casals (El Vendrell) a enregistrar la cançó del centenari. La cançó es diu “ Junts recordarem” i l’ha composada especialment per a nosaltres el Maurice Gene, cantautor de la nostra ciutat que ha col·laborat en diferents actes de l’escola.

És una cançó molt maca, amb molts canvis de ritme i melodies emocionants que ens parla dels valors que aprenem a l’escola i fan de nosaltres “persones més persones”.

Els 50 nens que van anar-hi es van dividir en 3 grups i al llarg del dia tots van enregistrar la cançó a l’estudi de gravació, van dissenyar la caràtula del CD i van fer un taller d’experimentació amb el so.

El David Melgar, l’encarregat de la part més tècnica del procés, ens va gravar i va estar treballant en la mescla per tal que el resultat final fos el més professional possible.

Els cantaires estan molt contents de la feina feta, tant dels assajos previs a l’escola com del dia de l’enregistrament.

Aquí teniu algunes fotografies del dia i properament podreu sentir-la en directe en els diferents actes de celebració del centenari que anirem organitzant. Estigueu pendents de l’agenda per no perdre-us cap actuació de les corals! I també podreu sentir en viu el Maurice i els músics professionals que habitualment col·laboren amb ell.

Article redactat per l’equip de redactors de sisè.

 

4 comentaris a “LA CANÇÓ DEL CENTENARI

  1. M’encanten les fotos. Els de les corals van cantar bè i ho sé perquè sóc de coral. També va ser una pena perdre’ns les classes d’aquell dia…

  2. Hola, bona tarda, m’ha agradat molt l’article. Bon treball Àngela. Soc l’Abraham. Passeu-ho bé al centenari!

  3. Hola, soc el Gabriel, i a mi m’ha agradat molt la cançó del centenari .
    (I Anna, espero que et recordis de dir sheep!!!!)

  4. Tot això no hagués estat possible sense el Maurici Gené, així que a qui li hem de donar gràcies és al Maurici Gené per composar la cançó del centenari. Moltes gràcies Maurici!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *