Jornada de la Biodiversitat

El dia 5-5-2021 a les 9:00h vam fer una videoconferència amb 17 escoles i ens van explicar diferents aspectes sobre la biodiversitat, l’escola verda, els productes químics que afecten a la natura, etc. Un noi ens va mostrar una presentació sobre la biodiversitat; els diferents tipus d’horts, les diverses màquines que existeixen per treballar les grans extensions de camps, etc. Quan va acabar d’explicar va marxar i nosaltres vam sortir al pati 20 min. per descansar i esmorzar. Quan vam tornar del pati vam fer una activitat sobre la biodiversitat i a les 11:55h vam trobar-nos amb les diferents escoles per compartir tot el que havíem fet. Quan vam acabar vam anar a dinar.

Alumnes de CS

Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *