Tenim cura de l’hort

Aquestes fotos són de la última vegada que hem regat abans de marxar de vacances. Reguem posant la manguera al principi del cavalló i deixant que l’aigua arribi al final d’aquest, vigilant que hi arribi i no sobrepassi. Un cop hi arriba, els alumnes avisen els seus companys i companyes, perquè aquests portin la manguera al següent cavalló i així contínuament fins a regar totes les verdures que tenim plantades.

També abans de marxar de vacances de Setmana Santa vam refer l’espantaocells de l’hort ja que hem vist que els ocells se’ns mengen sobretot els enciams. Per això, l’espantaocells més gran està a prop dels enciams. Per altra banda, hem començat a fer un tancat de l’hort, ja que n’hem calculat el perímetre, per evitar possibles atacs d’altres animals. Aquest tancat l’estem fent amb canyes i també de cada canya penja un CD.

Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *