VISITA A L’ARXIU DE PREIXANA

El passat divendres 24 de gener, vam anar a visitar l’arxiu municipal Antoni Aiguadé Bernat de Preixana. Aquest any el nostre projecte de ZER és “Les nostres arrels” que dediquem especialment als nostres avis i àvies, padrins i padrines, iaios i iaies, patrimoni de la humanitat que cal conservar i valorar. Per tant, per iniciar aquest projecte vam anar a l’arxiu per poder veure fotografies de fa molts anys fins ara per tal de poder descobrir i veure com eren abans, com jugaven, quines festes tradicionals hi havia, que menjaven, com vestien, etc… Vam descobrir moltes coses que no sabíem i ens van generar molts dubtes per poder continuar investigant sobre les nostres arrels.  Va ser molt interessant!! Si premeu la fotografia podreu veure la resta d’imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *