COLÒNIES MÓNNATURA PIRINEUS

Els dies tan esperats de les colònies per fi van arribar. Els alumnes de cicle mitjà i superior de Preixana, juntament amb els companys de la ZER, vam enfilar el camí cap a Planes de Son, a MónNatura Pirineus durant els dies 6, 7 i 8 de novembre. Vam fer moltes activitats com passejos per la natura, la descoberta del poble de Son, reconèixer rastres d’animals, astronomia o visitar els animals del centre de recuperació com els linx, les guineus, la geneta o el gall fer entre altres. I entre totes aquestes activitats ens va acompanyar la neu! Que bé ens ho vam passar!!!

Us facilitem l’enllaç a l’article penjat al NODES de la ZER i així podreu veure un recull de fotografies: https://agora.xtec.cat/zerriucorb/general/colonies-a-monnatura-pirineus/

Aquest article ha estat publicat en Ed. PRIMÀRIA, General, SORTIDES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *