Trobada PRI-SEC d’Educació Física a Tàrrega

Bones,

El passat divendres 15 d’abril, per primera vegada la ZER Riu Corb va participar en la trobada esportiva que realitza cada any el Consell Esportiu de l’Urgell, a Tàrrega. Les principals escoles de l’Urgell van formar part d’aquesta jornada on els alumnes de primària (cicle superior) i de secundària de la comarca van compartir el mateix espai, en una jornada de convivència a través de l’educació física.

Es van realitzar grups mixtes de primària amb totes les escoles participants (ZER Guicivervi, Maria Mercè Marçal, Mare de Déu del Carme, Àngel Guimerà, Sant Josep, Santa Creu, Valeri Serra, Jacint Verdaguer i ZER Riu Corb) i van fer un circuit de 5 proves organitzades i tutelades per alumnes de secundària. Les proves van ser: Dodgeball, jocs populars, Hoquei adaptat, Botis i Zumba).

Els alumnes de Cicle Superior s’ha van passar molt bé!

Us adjuntem algunes imatges.

Aquest article ha estat publicat en EDUCACIÓ FÍSICA, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *