AMBIENTS A INFANTIL:MAIG

El treball per ambients o per racons és una metodologia que consisteix en organitzar l’aula en diversos espais on els i les alumnes, distribuïts en petits grups, realitzen activitats simultànies de manera autònoma.

És una manera de treballar més creativa i flexible, en la qual el paper del mestre o de la mestra és dinamitzar els aprenentatges i animar als infants a participar en tots els espais d’activitat i aprenentatge. Des d’aquest plantejament es cedeix al nen o a la nena un gran protagonisme: participa activament en el seu aprenentatge, pot ser model i guia dels seus propis companys/es, pren consciència de les seves possibilitats, accepta i aprèn dels seus errors… Aquí us deixem les imatges del mes d’abril!

Aquí us deixem les imatges del mes de maig. S’ho han passat d’allò més bé amb els nous ambients com la mediateca amb les titelles, els artistes pintant escorça o amb la perruqueria, entre d’altres. No us ho perdeu i cliqueu a la imatge per veure les fotos!!

Aquest article ha estat publicat en Ed. Infantil, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *