Funcionament

El funcionament detallat s’especifica al Reglament de Funcionament del Menjador, que podeu consultar a l’apartat de Normativa d’aquest bloc.

L’empresa de càtering s’anomena “SERVEIS A MENJADORS COL·LECTIUS MF” de Valls. www.menjadorsmf.es Fan tot tipus de menús per al·lèrgies i intoleràncies, i també menú sense porc. Horari del servei de menjador és de 12’30 a 15 hores.

Monitoratge: Mª José Magán i Enri Utrera

Responsables de l’AMPA: Roser Padilla I Laura Segalés

A les 9 h del matí:

  • A les 9 h del matí, cada dia, la monitora fa el recompte dels nens/es que es queden a dinar, per avisar a la cuina.
  • Si el nen/a és fixe, i aquell dia no ve a l’escola perquè està malalt…, cal avisar a la monitora o trucar a l’escola.
  • Si és esporàdic i aquell dia sí es quedarà a dinar, ho ha de dir a la monitora de menjador quan entra a l’escola a les 9h, i entregar-li el tiquet.

Menús especials:

  • Si cal un menú especial per sempre o una temporada llarga (sense gluten, sense lactosa, sense ou, sense porc, baix en colesterol…), cal portar un escrit signat pel metge/pares.
  • Si cal un menú puntual només per un dia o dos (per exemple: una dieta tova…), cal dir-ho a la monitora de menjador a les 9 h.

Administració de medicació:

  • Pot venir el pare/mare a donar-li directament a l’hora de dinar.
  • Si li ha de donar la monitora de menjador, cal portar la recepta del metge (on consti el nom del nen/a, el medicament i la dosi) i l’autorització signada dels pares.

Preus

FIXES

Preu del menú és de 6,20 € (igual que l’any passat) •Es cobrarà a final de mes en un rebut, per domiciliació bancària. Com que es cobrarà cada mes els dies reals del menjador d’aquell mes, el rebut de cada mes serà diferent.

ESPORÀDICS

Preu del menú és de 6,50 € Es vendran talonaris de 5 o 10 tiquets. Els vendrà la monitora del menjador (s’ha de portar l’import just): Talonaris de 5 tiquets = 34 € Talonaris de 10 tiquets = 68 €

BEQUES CCT (direcció)

Poden ser fixes. Paguen la meitat. Es poden compactar en dos o tres dies. Documentació.(calendari)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *