RECITAL DE POESIA

A les acaballes del trimestre i el brogit de Nadal intensificant-se, no volem tancar l’escola sense abans enviar-vos els nostres millors desitjos per aquestes festes i l’any nou que s’aproxima.

Esperem que us agradi la sorpresa que us hem preparat!

BONES FESTES!

AQUESTA MARATÓ TOCA A TOTHOM

L’escola torna a col·laborar amb la Marató de TV3. Aquest cop, hem confeccionat una guardiola gegant entre tots i totes els/les alumnes de l’escola per poder-la omplir de solidaritat.

Sabem que aquesta és una marató especial perquè ens toca a tots i totes, i creiem que és necessari aportar el nostre granet de sorra.

Gràcies per col·laborar-hi!

 

TROBADES VIRTUALS

A la ZER Riu Corb estàvem acostumats a celebrar trobades periòdiques entre els i les alumnes de les cinc escoles de la ZER. La trobada esportiva, la trobada anual de ZER, les colònies, les excursions, el teatre comarcal…

Aquest curs, amb la pandèmia, hem hagut de suprimir aquest tipus d’activitats i pensar-ne unes altres que ens apropin des de la distància. Aquest és l’any de les trobades virtuals!

La primera setmana de desembre vam realitzar la primera trobada virtual de la ZER Riu Corb. Vam fer trobades entre alumnes de 3 grups bombolla, de diferents escoles de la ZER, per compartir experiències, activitats i projectes comuns.

Genial poder veure’ns les cares i passar una bona estona plegats!

Esperarem la segona trobada amb molta il·lusió…

ESTRENEM WEBCAMS

Aquest trimestre hem instal·lat webcams a totes les aules de l’escola i hem pogut fer les primeres videoconferències amb altres alumnes de la ZER!

Aquesta dotació ha estat possible gràcies a l’aportació que ens ha fet l’AMPA de l’escola El Tallat.

Moltes gràcies per fer-ho possible!

 

 

 

 

 

CS- SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

Com ja us han anticipat els companys i companyes de CM, els i les alumnes de CS vam voler aprofitar l’activitat que havien realitzat sobre jocs de taula i treballar l’estadística.

Gràcies a CM, vam conèixer conceptes molt nous que no havíem sentit mai com ara el tipus de variable (quantitativa o qualitativa), la mitjana aritmètica, la freqüència absoluta i la freqüència relativa, la moda, el rang i la mediana.

Si ho voleu saber, només us cal clicar les fotos.