ACTIVITATS COMPARTIDES

ORLES I DIPLOMES
Avui hem entregat les orles als nens i nenes de P5 i els june English Language Awards de 1r i 2n. Tots estaven molt emocionats!!

ESCULTURES
Amb els nens i nenes d’infantil estem treballant les escultures i eines i materials que els escultors utilitzen. Els pares de l’Aritz de P3 van venir a fer-nos una demostració en directe. Va ser molt interessant!

ELS CAVALLS
Hem anat a veure els cavalls de l’avi de l’Emma Gispert.

COLORS DE PRIMAVERA

EL MÓN DELS ANIMALS
El follet Nicolau ens ha portat tot de fotografies i coses relacionades amb els animals, fins i tot una peixera!!. Els nens i nenes d’educació infantil estem aprenent un munt de coses!

SYMMETRY
Amb els nens i nenes de cicle inicial estem treballant la simetria i hem muntat un mural conjunt que ens ha quedat ben bonic!

ELS SENTITS
Als cursos d’infantil hem treballat els sentits i hem experimentat diferents sensacions. Ens hem fet massatges i pessigolles amb plomes, hem intentat endevinar qui érem amb els ulls tapats, hem caminat per sorra, arròs i paper, i hem posat els peus en aigua calenta i freda!

Aquestes setmanes hem estat treballant els sentits. De la vista, hem mirat a través de diferents colors, ens hem posat ulleres de sol, hem jugat amb llanternes i lupes i hem fet unes ulleres molt xules. De l’oïda, hem escoltat una audició del rellotge i sons d’animals i hem fet unes orelles gegants. Del gust, hem provat diferent menjar i hem fet una boca; i de l’olfacte, hem olorat coses, i hem fet un nas molt gros. Ah! I el pare de l’Emma Gispert, ha vingut a ensenyar-nos a fer pa! Que divertit!

LA FÀBRICA DELS NÚVOLS
A infantil hem treballat el conte de la fàbrica dels núvols i hem estat els encarregats de decorar el mural de l’entrada. Mireu que xulo que ha quedat!

DECEMBER LANGUAGE AWARDS
Aquests són els guanyadors de la competició de llengua oral en anglès de primer i segon. Val a dir que els resultats han estats molt ajustats, i cal felicitar la majoria de nens i nenes de la classe perquè tots s’han esforçat a l’hora de parlar en anglès. CONGRATULATIONS!

CANTEM LA NOSTRA CANÇÓ
Amb l’Enric i en Miquel hem cantat la cançó de l’escola i així l’anem aprenent.

LES ABELLES
Amb els nens i nenes d’infantil estem aprenent moltes coses sobre les abelles. Hem explicat contes i estem elaborant un rusc gegant.

Hem tastat la mel. Per a molts era la primera vegada i a molts els ha encantat!

ENS AJUDEM
A l’hora de preparar-nos per marxar, els de P5, que ja som grans, ajudem als més petits de l’escola.

TASTETS DE FRUITS DE TARDOR
Els nens i nenes d’educació infantil hem fet un tastet de fruits de tardor. Els alumnes de P5 ens han ajudat a llegir les etiquetes i hem pogut classificar els diferents fruits que hem portat a escola. Després ens els hem menjat.

NICOLAU EL TRAPELLA
En Nicolau ens ha parlat avui!!! Hem quedat tots ben estorats! Mireu si és trapella que ens ha escampat pel pati totes les pàgines d’un conte personalitzat per als nens i nenes de P3, P4 i P5. Quina feinada que hem tingut a buscar-les!

LA CASTANYERA
Tot i la calor d’aquest mes d’octubre, la nostra tan estimada castanyera ens estava esperant al racó de la tardor quan hem arribat aquest matí a l’escola. Ens portava una carta que hem llegit tots junts. Els nens i nenes de 2n han preparat la lectura del conte i l’han gravat. Avui hem pogut veure el resultat en format powerpoint i ha quedat xulíssim!

HA ARRIBAT EN NICOLAU
Avui els nens i nenes d’infantil hem tingut una visita molt especial. Ha arribat un follet que es diu Nicolau i que viu al bosc dels contes. Segur que ens prepararà un munt de sorpreses!

PREPARANT LA TARDOR
Tot i que el temps no acompanya gaire, hem començat a preparar la tardor perquè quan arribi la Sra Castanyera tota l’escola estigui ben bonica. Amb els nens i nenes d’infantil hem anat al bosc màgic a buscar elements de la tardor per preparar el mural d’entrada. També hem observat, tastat i manipulat diferents fruits d’aquesta estació.
Els alumnes de 1r i 2n també han col.laborat ambientant els passadissos amb fruits de la tardor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *