ACTIVITATS D’AULA (Cicle Inicial)

TESEL.LES
Amb els nens i nenes de primer estem treballant amb tesel.les a la classe de geometria. Estan sortint unes composicions ben acolorides i originals!

FEM PAPER RECICLAT
A 2n estem treballant les tres R: reciclar, reutilitzar i reduir. Aquesta setmana hem fet paper reciclat.

AT THE SHOPS
Des de l’àrea d’anglès estem reforçant els aprenentatges relacionats amb les monedes i canvi.

ENGLISH LANGUAGE AWARDS
Aquest segon trimestre hi ha hagut molta participació en les activitats orals d’anglès i els resultats han estat molt ajustats. Els alumnes que han estat guardonats per utilitzar la llengua anglesa a classe han estat: l’Eduard, la Júlia i la Marina de 1r i en Bernat, la Fatima, la Carla i l’Èrik de 2n. Enhorabona!!!

ANIMAL SONG A 1R

SCIENCE A 1R

MESUREM A 1R
Amb els nens i nenes de 1r hem comparat i hem fet estimacions de capacitats.

MURAL D’OFICIS I EINES
Mireu que bonic que ens ha quedat el nostre mural d’oficis i eines. Hi podem veure la classificació dels oficis que hem elaborat els alumnes de 2n. Hem hagut de dibuixar, pintar, escriure…

¡VAYA OFICIO!
En llengua castellana hem estat treballant l’entrevista com a tipologia de text i ho hem posat a la pràctica entrevistant algunes mares sobre la seva feina, tot relacionant-ho amb la unitat d’oficis, eines i màquines.

INICIACIÓ A LA MULTIPLICACIÓ AMB REGLETS
Aquestes últimes setmanes hem estat manipulant molt amb els reglets: hem fet moltes activitats diferents fins arribar a descobrir el concepte de multiplicació.

OFICIS, EINES I MÀQUINES: LA PALANCA
Seguint amb el tema, i abans de fer una lectura sobre Arquímedes i la palanca, hem descobert com, amb un pal i un punt on recolzar-lo, podem aixecar un pes sense gaire esforç.

OFICIS, EINES I MÀQUINES: ENS VISITA UN POLICIA
Al llarg d’aquest 2n trimestre, els alumnes de 2n treballem el tema dels oficis, les eines i les màquines. I per començar ens ha vingut a visitar en Miquel, que és policia local de Sils. Ens ha explicat moltes coses de la seva feina i nosaltres també li hem pogut fer un munt de preguntes. Ha estat molt i molt bé. Moltes gràcies Miquel!

EDUCACIÓ FÍSICA 2n
Aquest 2n trimestre, els alumnes de 2n estem treballant tots els continguts d’educació física a través del tema del circ. Fem servir diàbolos, plats xinesos, pilotes de malabars, xanques petites… És genial!

EL CONTE DE L’ÀVIA
La Júlia ens ha portat un conte que ha escrit la seva àvia. L’hem llegit a classe entre tots i ens ha agradat molt. Aquí teniu unes imatges del conte:

TREBALLEM LA NUMERACIÓ AMB L’ÀBAC
A les hores de mates ens agrada treballar amb material manipulatiu ja que així entenem els conceptes molt més bé i molt més ràpid. Els conceptes d’UNITAT, DESENA i CENTENA els hem treballat, entre d’altres, amb l’àbac.

EL PEQUEÑO AVETO
A la classe de castellà, els alumens de 1r hem treballat el conte del petit avet a partir dels nostres redactats. Mireu que bonics que han quedat els murals!

FRUITS AND SEEDS

THE CARROT SEED

THE OAK TREE LIFE CYCLE

LET’S PLAY GAMES!

PLANT PARTS AND ONIONS A 2N
A cicle inicial hem començat el medi en anglès aquest trimestre. Amb els alumnes de 2n hem revisat les parts i funcions de les plantes i hem anat a l’hort a plantar les cebes que ha portat la Fàtima.

PROJECTE DELS ANIMALS A 2N
Aquest mes estem treballant les classificacions d’animals i aprenem un munt de coses. Per grups, hem fet uns murals que ens han quedat la mar de xulos!

JOCS MATEMÀTICS A 1R

HOUSE AND FAMILY
A la classe d’anglès estem treballant la unitat de la casa i la família. Fem diferents jocs orals i avui hem presentat algun membre de la nostra família.


EDUCACIÓ PER A LA SALUT A 2N
A la classe de castellà hem parlat dels bons hàbits per estar sans i hem fet exposicions orals per recordar-ho bé.

EDUCACIÓ FÍSICA A 1R
Els dies de pluja ens les empesquem per fer la classe d’educació física dins. Una mica estrets, però igual de divertits!

CIRCLES
A geometria estem treballant els cercles.

MEASURING
A la classe de mates, estem practicant les mesures de longitud amb els nens i nenes de segon. Ho mesurem tot!

JA TENIM NOM DE LA CLASSE
Aquest curs el nom de les diferents aules de la nostra escola van relacionats amb contes en els que apareix un bosc. Després de presentar un munt de contes, els alumnes de 2n. van votar i, després de desempatar, van triar el conte d’en Polzet. Així que ja som LA CLASSE D’EL POLZET.

Durant tota la setmana passada vam estar treballant el tema dels contes i especialment el del Polzet. Vam pensar que seria divertit fer una representació de la història que vam llegir, així que ens vam posar mans a l’obra, vam repartir papers, ens vam disfressar i… Acció! Esperem que us agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *