SORTIDES

EXCURSIÓ A GIRONA
Com a cloenda del projecte sobre els mitjans de comunicació hem anat a Girona. Un grup ha visitat el Diari de Girona i ha passejat amb el tren Gerió, i l’altre ha anat al Museu del cinema i al Punt Diari. Ens ho hem passat tots molt bé!

ANEM AL SUPERMERCAT
Amb els nens i nenes de P5 estem trebllant les unitats de mesura i avui hem anat al supermercat per fer un treball de grup. Ho hem fet tots molt bé i tothom ens ha felicitat!!

INVESTIGUEM AL BOSC MÀGIC
Els nens i nenes d”infantil hem sortit al bosc màgic a investigar i observar la natura.

OFICIS I EINES
Dins la unitat d’oficis i eines, els nens i nenes de 2n hem anat a veure les eines que l’avi d’en Jordi Call col·lecciona. També hem anat a l’obrador on el pare de l’Emma Gispert, l’Albert, fa de pastisser. N’hi ha per llepar-se els dits!

ELS CAVALLS
Hem anat a veure els cavalls de l’avi de l’Emma Gispert de P3.

CURSET DE NATACIÓ
Aquest trimestre els nens i nenes de primer anem a la piscina a fer la sessió d’educació física. Passem tota la setmana desitjant que arribi el dia de piscina!

EL PELEGRÍ DE TOSSA
Avui hem anat a veure el Pelegrí. Per a la majoria ja era coneguda la tradició, però d’altres han quedat ben sorpresos. Aquest any hem estat molt contents perquè ens han donat moltes petxines que seran un bon record. Hem vist passar el pare de la Laia, la germana de l’Alícia, el pare i l’avi de l’Emma,… Potser quan ens fem grans també hi particicparem i ens veuran passar els nens i nenes de Sils!

ELS ARBRES DE FULLA PERENNE
Avui hem sortit al bosc màgic per observar com són els arbres a l’hivern i si perden les fulles o no.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *