CONTES TRADICIONALS

Aquest curs escolar 2011-2012 cada grup triarà un conte tradicional, on el bosc jugui un paper important, per posar nom a la seva aula.


P3 CLASSE DE LA CAPUTXETA VERMELLA
Els nens i nenes de P3 estem treballant el conte de la Caputxeta Vermella, que és el nom de la nostra classe. Hem explicat el conte, l’hem visionat i hem fet un titella. A l’aula tenim un racó ple d’elements relacionats amb aquest conte, que els nens i nenes ens han portat!

P4 CLASSE D’EN BAMBI
Els nens i nenes de P4 estem treballant el conte d’en Bambi. Tenim un racó ple de coses molt xules que han anat portant els nens i nenes relacionades amb el conte. Llegint el conte d’en Bambi hem vist que quan arribava l’hivern, l’aigua del llac es glaçava i en Bambi patinava amb el seu amic Tambor. Nosaltres hem volgut veure què passava amb l’aigua si la posàvem en un lloc fred, com si fos l’hivern. Hem decidit posar-la al congelador!

P5 CLASSE DELS 3 PORQUETS
Els nens i nenes de P5 estem treballant el conte dels 3 porquets. Hem fet un munt d’activitats i fins i tot hem anat a veure els porcs que tenen a ca l’Oliva en viu i en directe! També hem pogut veure i tastar alguns dels productes que s’obtenen del porc.
Els pares d’en Dani, en Xavi i la Lídia, han vingut a explicar-nos el conte i a construir les cases dels tres porquets. ha estat genial! Són uns artistes!

1r CLASSE DE LA REINA DE LES ABELLES
Els de 1r tenim una abella, la Lola, que és la nostra mascota. Tenim un àlbum que marxa cap a casa d’algú diferent cada setmana per tal de presentar la Lola a les nostres famílies.

2n CLASSE DEL POLZET

Aquesta setmana, després de presentar un munt de contes als alumnes de 2n., van votar el que més li agradava a cadascú amb el resultat d’empat entre dos contes; després de la votació final per desempatar, van triar el conte d’en Polzet. Així que ja som LA CLASSE D’EL POLZET.

Durant tota la setmana passada vam estar treballant el tema dels contes i especialment el del Polzet. Vam pensar que seria divertit fer una representació de la història que vam llegir, així que ens vam posar mans a l’obra, vam repartir papers, ens vam disfressar i… Acció! Esperem que us agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *