NOVETATS

REUNIÓ INFORMATIVA

El dia 30 de juny es farà una reunió informativa per als papes i mames dels nens que entren nous el proper curs. La reunió es farà a l’escola a les 7 del vespre. Cal que cada família porti 4 fotografies mida carnet del seu fill.
A la reunió es parlarà de:
1.Normes de l’escola.
2.Material que cal portar.
3.Calendari escolar i horari del centre.
4.Activitats que es fan a l’escola.
5.Serveis que ofereix l’escola.
6.L’adaptació dels nens i nenes de P3.

És molt important la vostra assistència!

SOPAR FI DE CURS

L’AMPA de l’escola organitza el sopar de fi de curs 2009-2010. Es farà el proper divendres dia 18 de juny a partir de les 8 del vespre.

MENÚ:
– Pica-pica variat
– Amanida verda
– Botifarra i llom a la brasa
– Pa amb tomàquet
– Aigua, refrescs i vi
– Coca dolça i cava
– Cafè

Us hi esperem! Fins divendres!

ACAMPADA A L’ESCOLA
Papes i mames recordeu que la nit del dijous al divendres, 3 i 4 de juny, fem l’acampada a l’escola. Comenceu a preparar el sac, la màrfega, la motxilla, la llanterna, … del vostre fill/a.
Tenim molts ganes de passar-ho molt bé!!!

ELS NOSTRES ALUMNES JA TENEN OMBRA
Al pati de l’escola hi fa molta calor i els nostres alumnes no tenien ombres perquè les moreres que hi tenim encara són molt petites. Sort en tenim dels pares treballadors de l’escola que aquest cap de setmana ens han instal.lat uns tendalls perquè els seus fills puguin protegir-se del sol aquest mes de juny.
Gràcies pares!

44a EXPOSICIÓ DE FLORS DE SILS
La nostra escola ha guanyat el primer premi originalitat a l’exposició de flors d’aquest any.

Reiniciem les classes

Demà dijous, 11 de març, reiniciem les classes amb normalitat.

L’escola tancada per la nevada

Per la nevada ens hem quedat sense subministrament d’electricitat. Així doncs, l’escola estarà tancada el dimecres 10 de març. Hem avisat a tothom telefònicament però hi ha hagut algun telèfon que ens ha estat impossible de connectar-hi. Disculpeu les molèsties si algú no ha estat informat a temps.

Quina nevada!!!

Preinscripció 2010-2011

– Publicació de l’oferta inicial: 1 de febrer de 2010
– Període de presentació de sol·licituds: del 2 al 16 de febrer del 2010. Si la sol·licitud s’envia per Internet, el termini es tanca a les 24 h del 15 de febrer de 2010.
– Publicació de les llistes baremades de sol·licituds: 24 de febrer del 2010.
– Sorteig públic per determinar l’ordenació de sol·licituds: 25 de febrer de 2010
– Termini per presentar reclamacions a les llistes baremades de sol·licituds: 25 i 26 de febrer i 1 de març de 2010
– Publicació de les llistes baremades definitives: 4 de març de 2010
– Publicació de l’oferta final: 24 de març de 2010
– Publicació de les llistes d’alumnat admès: 9 d’abril de 2010
– Període de matrícula: del 7 a l’11 de juny de 2010

Per a més informació: http://www.gencat.cat/preinscripcio/

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PORTAR:
•Full de preinscripció
•Llibre de Famíllia
•DNI (pare, mare i del nen/a)
•Document acreditatiu per a qualsevol aspecte que s’al·legui: lloc de treball, família nombrosa, malaltia…

Celebrem el DENIP a l’escola

El proper divendres, 29 de gener, celebrarem el DENIP (Dia Escolar de la No violència I la Pau). Per això farem tot un seguit d’activitats durant tot el dia. Les del matí seran internes per als nostres alumnes però les de la tarda estaran obertes als pares de l’escola.
Al matí hi haurà una audició de música Zen, pintarem un mural de la Pau al pati de l’escola, farem uns coloms amb desitjos de pau, cantarem cançons i explicarem un conte relacionat amb valors.
A la tarda cantarem la cançó “Él món seria més feliç”, plantarem un avet al pati i hi penjarem coloms de la pau, hi haurà una projecció de dibuixos dels alumnes i per finalitzar la jornada hi haurà xocolatada per a tothom.
Pares, mares, familiars i amics us hi esperem!

Cantata de Nadales

El Nadal ja s’apropa i a l’escola ho estem treballant. Cantem cançons, decorem l’escola amb ornaments nadalencs, recitem poemes,… Per ensenyar-vos la feina feta, hem organitzat una CANTATA de NADALES per al proper divendres, 18 de desembre. L’activitat serà a partir de les 3 de la tarda a la Laguna de Sils i està oberta a tots els pares, mares, familiars i amics.
Us hi esperem a tots!

Eleccions al Consell Escolar

Pares i mares esteu convocats a les votacions al Consell Escolar per elegir els tres membres del sector pares que us representaran al Consell. El dia de les votacions serà el proper divendres, 30 d’octubre de 2009 a la sala de professors de l’escola. L’horari per venir a votar serà de 12.15 a 17.17.

Festa de la Castanyada

El mateix dia de les votacions al Consell Escolar celebrarem la festa de la Castanyada. La festa estarà oberta als pares i mares de 3 a 5 de la tarda. Torrarem castanyes i ballarem danses de la tardor.

Dia de treball a l’escola.

Dissabte 5 de setembre van venir molts pares a ajudar a realitzar tasques que quedaven per fer a l’escola.
A l’apartat de “FEM ESCOLA” hem penjat el resultat de la jornada.

Mans a l’obra!

Benvolguts pares i mares,
Ja som a la recta final per iniciar el nou curs escolar, però encara hi ha molta feina a fer. Tal i com vam quedar a la reunió us fem recordatori a tots aquells que pogueu venir a col.laborar a la nova escola el dissabte dia 5 a les 10 del matí.
Hi haurà tasques molt diverses i per això necessitarem material  com ara: eines de jardineria (rasclets, aixades, carretons, galledes,…), eines de fusteria (trepants, cargols, claus, martells, serres,…), eines de bricolatge (pinzells i rodets, tisores i cinta adhesiva), material de neteja (draps, baietes, galledes, sabó,…)  i qualsevol altre estri que ens pugui fer servei.

Aprofitem també per recordar-vos que si no vàreu portar les fotos de carnet dels vostres fills o filles, cal que ens les feu arribar el més aviat possible.

Passeu aquesta informació a tots els pares i mares de l’escola.

Us hi esperem i fins dissabte.

Darrera informació

Dimecres 26 d’agost vam tenir reunió els tècnics del Departament d’Educació, tècnics dels mòduls, representants de l’ajuntament i la directora del centre. Tot i que encara hi ha molt afeina,  es podran iniciar les classes amb tota normalitat el dia 14 de setembre.

Les mestres hi podrem entrar a partir del 2. Si alguna família necessita informació estarem ja a l’escola a partir d’aquest dia.

RECORDEU PARES QUE TENIM LA TROBADA EL DISSABTE 5 DE SETEMBRE AL MATÍ. HI HA MOLTA FEINA A FER I ENS CALDRAN MANS PER AJUDAR. ENS VEIEM, DONCS, EL 5 A L’ESCOLA.

Aularis de l’escola

Com tothom ja ha pogut veure el passat dimecres 12 d’agost van arribar els aularis als terrenys de la nova escola. Ara els tècnics hi estan treballant i esperem que ben aviat les mestres poguem anar-hi a treballar perquè el dia 14 de setembre s’inicia l’escola per als nens. Hi ha molta feina a fer, això ho sabem! Però d’il.lusió i ganes no en falten. Per si algú necessita informació les mestres estarem treballant al CEIP Jacint Verdaguer a partir del 27 d’agost.

Venda de llibres, bates i xandalls

Els membres de l’AMPA estan treballant en el tema de llibres, bates i xandall per als alumnes de l’escola. Així que tinguin més informació ho penjarem al bloc i/o es posaran en contacte amb les famílies.
Les mestres estem treballant perquè al setembre es pugui iniciar l’escola correctament. Si alguna família necessita informació, estarem treballant durant el mes de juliol a l’escola Jacint Verdaguer.

Resultat de la reunió informativa

De les 45 famílies que formaran part del CEIP 9 de Sils, 36 van assitir a la reunió informativa per al curs escolar 2099/2010. A la reunió es va repartir un tríptic informatiu on s’explicava la normativa del centre. Les famílies que no van poder assistir-hi poden passar per l’escola Jacint Verdaguer a recollir-lo.
Us recordem que des del dia 1 de setembre estarem a l’escola per a qualsevol dubte que tingueu. Dir-vos també que hem organitzat una trobada el dissabte 5 de setembre a les 10 del matí per fer feines de bricolatge, pintura, enjardinament, …etc del centre. Podeu portar els nens i nenes.

Reunió informativa

Convoquem reunió informativa a les famílies dels alumnes matriculats al CEIP 9 de Sils.
Dia: dimecres, 17 de juny.
Hora: a les 7 de la tarda.
Lloc: a la biblioteca de l’escola Jacint Verdaguer de Sils.

És important l’assistència perquè es tractaran temes tan importants com:
*Gestió del menjador escolar.
*Constitució de l’AMPA del centre.
*Calendari escolar 09/10.
*Normativa per al proper curs 09/10.
*Material escolar.
*Bates i xandalls. 

Matriculació

Els alumnes admesos al CEIP 9 de Sils podran ser matriculats del 8 al 12 de juny. Cal que passeu a l’escola per recollir el full de dades de l’alumne, l’autorització de les sortides dins del municipi i l’autorització del dret d’imatge. Cal portar 4 fotos de carnet i si us falta algun document de la preinscripció. Se us donarà un full informatiu del dia de la reunió de pares que es farà properament.
Horari:
*De dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Llistes provisionals d’admesos

S’ha publicat al tauler d’anuncis del CEIP Jacint Verdaguer la llista provisional d’alumnes admesos al ceip 9 de Sils per al curs 09/10.

Agraïments

L’equip de mestres del CEIP 9 de Sils volem agrair l’ajut i el suport que hem tingut per part dels pares perquè aquesta escola sigui una realitat el proper curs. Tots hem donat una lliçó de saber estar i de civisme. Agrair a l’ajuntament en ple, equip de govern i grups a l’oposició, per lluitar per aquesta escola i creure en l’equip docent. Moltes gràcies al claustre de mestres del CEIP Jacint Verdaguer i a l’AMPA per ajudar a fer pinya. I finalment als professors del SES que ens han entès com ens sentíem aquests darrers dies.
A tota la comunitat educativa de Sils moltes gràcies.

Sònia, Gina, Anna i Carme

Franja groga per al bus

Com haureu pogut veure a la fotografia del cub l’ajuntament de Sils ja ens ha pintat la franja groga a la vorera de davant l’escola per aparcar-hi el bus escolar.
Ja tenim una cosa més.
Mica a mica anem fent ESCOLA NOVA!!! 

Publicació de les llistes baremades.

A partir del dimarts 21 d’abril es penjaran les llistes baremades al tauler d’anuncis del CEIP Jacint Verdaguer.

Publicació de les llistes definitives.

A partir del dia 25 de maig es penjaran les llistes definitives al tauler d’anuncis del CEIP Jacint Verdaguer.