AMPA

BERENAR-SOPAR 2010

El sopar de fi de curs 2009-2010 va ser tot un èxit de participació i organització. Una vegada més volem agrair a la nostra AMPA la feina que han fet i estan fent per la nostra escola. El passadís feia molt de goig amb una taula tan llarga i ben parada! Vam passar tots una bona estona de companyonia i bon humor. La vetllada va acabar amb l’entrega d’orles per als alumnes de P5 que van assistir-hi.

CARNESTOLTES 2010

L’AMPA de la nostra escola i l’AMPA del CEIP Jacint Verdaguer hem organitzat conjuntament el Carnestoltes d’aquest any 2010. Els pares hem fet una carrossa d’indis i vaquers. N’érem una bona colla, fins i tot en monkey ens hi ha acompanyat!!!. També han participat de la festa altres nens i nenes de l’escola ben disfressats. Mireu-ne una mostra.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

L’AMPA del centre ha organitzat dues activitats extraescolars que es faran al mateix centre de 3/4 de 2 a 3/4 de 3 un dia a la setmana. Aquestes activitats són MANUALITATS I PLÀSTICA i DANSA.El preu és de 15€ mensuals.
Si algú vol més informació no dubteu en contactar amb l’AMPA a:

ampaceip9desils@hotmail.com

CONTACTEU AMB L’AMPA

L’AMPA ja té adreça de correu electrònic. Si voleu hi podeu contactar a:

ampaceip9desils@hotmail.com

 

LLIBRES

Us informem que el proper dimecres dia 9 de setembre, podreu venir a recollir els llibres dels vostres fills i filles. Estarem de 18:00 a 21:00 a l’escola.