Anem a la I fira d’Emprenedoria

El dijous 21 de març de 2013 vam anar a vendre a la fira d’emprenedors que va organitzar l’IES Joan Brudieu, l’institut de la Seu.

Vam anar-hi tots els nenes i nenes que fem cooperativa, els de 3r, 4t, 5è i 6è.

A les 11 h del matí vam pujar a l’autobús per anar cap a la Seu. Estàvem tant nerviosos i havíem de portar tantes coses que ens vam deixar una bossa per poder construir més productes a la mateixa fira, sort de la Xènia que ens la va portar més tard.

Quan vam arribar a l’institut, ens van donar la benvinguda i ens van deixar escollir la taula on ens volíem posar. Llavors vam começar a preparar la parada i col·locar-hi els productes que portàvem per vendre, que eren: pomada de calèndula, pots per posar-hi els llapissos, posa vasos i estalvis, aquests tres últims productes fets amb pinces d’estendre la roba.

A l’hora de vendre havíem pensat d’organitzar-nos en petits grups. Érem sis grups de tres persones cadascun i cadascun feia una feina diferent: uns atenien als clients, uns altres feien registre, els altres caixa, uns altres fabricaven, un altre feia publicitat i l’altre tocava i feia música o descansava i podia anar a voltar i a mirar les altres parades. Cada mitja hora, més o menys, rotàvem.

Al principi no hi havia gaire gent però després van anar venint nois i noies, sobretot de l’institut.  No vam vendre gaire cosa però a la gent els encatava la nostra parada i molts deien: “Són molt més petits que nosaltres però s’ho han currat més!”. El que més vam vendre va ser la pomada de calèndula, alguns clauers i alguns pots.

Al cap d’una estona, ens van venir a buscar per fer-nos algunes preguntes per Ràdio Seu, la Gina i la Núria van anar-hi per contestar-les.

A l’hora de dinar vam fer dos grups per no deixar la parada sense ningú que la vigilés. Vam dinar en un jardí que hi ha a dintre de l’institut. Vam menjar: pintxos, xistorra, botifarra blanca i negra i tot lo que es pot fer en una barbacoa. També hi havia amanida amb tomata, olives, formatge fresc del Cadí, tonyina i formatge Urgelia. De postres, mel i mató. Tot boníssim!!

Va ser un dia xulíssim i emocionant, ens ho vam passar molt bé i vam conéixer nens de l’institut, que per cert, eren molt simpàtics.

Agustí, Bernat, Núria, Gina, Ivan, Rai i Júlia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *