ARA ARRIBA EL CARNESTOLTES…

…. i avui ha arribat a la nostra escola!!! No ens ha agafat desprevinguts perquè estàvem molt preparats amb boniques disfresses i moltes ganes de passar-ho bé. Quan ens hem vist, ha estat una gran sorpresa donat que per aquest Carnestoltes cadascú ha vingut disfressat de casa com ha volgut.

Hi havia pirates, pallassos, princeses, bruixes, indis i vaquers de l’oest entre d’altres. Fins i tot ens ha visitat la Mona Lisa, un Ferrero Rocher i el gran Obèlix que se’l volia menjar… D’un en un hem anat desfilant amb la música més adient a cada disfressa.

Ens ha quedat un bon record d’aquest dia tant divertit i diferent.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i sentit de l’humor.

[kml_flashembed movie="http://www.lleidaparticipa.cat//public/118/flash/Escola/CARNESTOLTES.swf" width="400" height="400" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *