ESTRENEM LA LLOTJA

Avui l’aula 4 hem anat a l’estrena de la Petita Llotja a veure l’òpera “La Petita Flauta Màgica”. El lloc ens ha semblat molt bonic, ja que la sala on representaven l’òpera estava plena de siluetes d’arbres i fulles, un ambient molt representatiu de la nostra ciutat. A més a més hem tingut el plaer de saludar a l’alcalde de Lleida.

Aquesta va ser l’última òpera que va compondre W.A. Mozart, i està adaptada pels Comediants per a que alumnes de totes les edats puguin gaudir d’una Òpera plena de colors i personatges fantàstics que interpreten una història d’amor.

[kml_flashembed movie="http://www.lleidaparticipa.cat//public/118/flash/Escola/llotja.swf" width="400" height="500" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *