Sessió 17: 18/03/11

Primer de tot,  ens van separar per grups. El Jhon, el Yenfer i el Jean Pierre van anar al magatzem a recollir uns objectes. Entre els objectes hi havia un projector de pel·lícules antic, una mena de bateria i una altra cosa que no sabem ben bé què era. La Carmen, el Mohammed, la Marilenni, la Lisa i el Jean Pierre es van passar una bona estona netejant-los amb dissolvent.

El Youssef i el Josep-Maria van tallar unes gomes d’esborrar per posar-les a sota de les planxes.

La Mireia i el Josep van acabar la maqueta del cub i la Bertha, la Nelly i la Sandra van començar a tallar els cordills per lligar els objectes al cub.

La Lisa, la Virginia, l’Agustina, la Marilenni, la Carmen, la Daniela, l’Ariadna i el Mohsin van començar a posar cordill als objectes i després el Mohsin, el Mohammed, el Yenfer, el Jean Pierre, el Josep i el Youssef van penjar els objectes.

Cap a les 10:15 h vam començar a fer uns exercicis de percussió sobre els objectes penjats i sobre el cub.

Al final, hi va haver uns quants companys que es van possar a caminar sobre les planxes. Així vam poder veure quin so feien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *