Sessió 16: 25/02/11 (setmana de bojos al Brossa)

Aquesta setmaneta sí que ha estat ben farcida d’esdeveniments i de gent a la capella. I és que el 24, el Pere Daura, el nostre metal·lista, ens portava des de Salomó (Tarragona) les diferents peces del CUB. A les 5 de la tarda d’aquell dijous descarregàvem i començàvem a muntar.

L’endemà, el 25, ja en plena sessió de Residència, els alumnes i el Pere van acabar de soldar i de muntar el cub. Va ser molt emocionant i els alumnes es van implicar moltíssim. Gràcies especialment al Mohammed, al Christian, a l’Eloi i al Yenfer, i també a tots els altres. Tothom hi va col·laborar d’una o altra manera. Gràcies nois! De veritat!

Foto 79Foto 80Foto 81Foto 82

Paral·lelament hi havia la Laia i la Núria d’A Bao A Qu que seguien el procés, feien el reportatge fotogràfic i anaven deixant caure idees per la capella, per suposat sempre idees bones!

I alhora també hi havia el Jordi Salvador, un sonidista amic del Josep-Maria. Tots dos i el Yenfer es van dedicar a soldar els micros de contacte a les planxes que fan de terra del cub. Que bé, Yenfer!

I un grup d’alumnes acabava de muntar la maqueta del cub. I uns altres estaven amb l’Israel a la C1, acabant de buscar quins sons dels països repectius d’origen no es podien treure del cap. Finalment, sobre les 10h tots ja eren a la capella, esverats i contents pel cub, que realment resulta un suport força estètic, i perquè el projecte, per fi, comença a agafar forma.

Foto 83Foto 84Foto 86Foto 87Foto 85Foto 90

Ah! I, d’estranquis, vam aguaitar al campanar!

Foto 88

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *