7 comentaris a “Happy summer holidays!

 1. Hola Merche i Esther… Jo tambe us tobo a faltar… Els anys que he passat amb vosaltres són memorables; mai els olvidaré… Gracies a vosaltres l’anglés per a mi és molt més fàcil. Jo també us desitjo el milpor per aquest nou curs… i m’agradaria que el meu sise , igual que tots els altres, no s’ oblides mai, jo no us onlidaré a cap ni un de tots vosaltres… Gràcies per aquests ultims anys tan inoblidables!!!! Amb molt amor de la Núria Rodríguez♥♡

 2. Ohhhh Nurieta!!!! Thanks a lot for your words!!! You are so nice!!! This why we love being teachers, because sometimes students like you, remember us in a good way!!! We won’t forget you!!! Enjoy life the way you are doing it!!! Love you!!

 3. Esther, les paraules que us he dit sortien del meu cor… jo no puc inventar-me coses tan boniques com aquestes… si algun alumne llegeix això que sapiga que li desitjo el millor, també a les mestres… a totes, no només a les d’angles… Merche i/o Esther, si us plau comuniqueu aixó a totes les professores…
  US ESTIMA, LA NÚRIA RODRÍGUEZ OSUNA!!!!!!

 4. Bé, estic d’acord amb el missatge de la Núria. Jo tambe penso lo mateix, i la veritat es que l’institut no és el mateix que l’escola, pero sempre s’han de probar coses noves oi???
  Pero, cada dia recordo, els passadisos de l’escola que passan a ser passadisos d’institut. I ara, només em queden els records de la vella escola. Tot i així, nosaltres som propietaris del amor i els sentiments que ens a causat aquesta escola. No m’enrollo més, pero vull que sapigueu que l’escola Collserola, és la MILLOR DE TOTES!!!!!
  Petunets, Mònica

 5. Hi Mònica! thanks for your words and comments! It’s so nice to hear from you!!! Specially because I can see you remember us quite often! You will be always welcome in our and your school.
  Lots of love!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *