Festa Final de Curs

Divendres 17 de Juny vam celebrar la Festa de Final de Curs, la classe de P3 va ballar la Dansa del Minué, aquí us penjo algunes fotografies perquè les pugueu veure.

Des de aquí també us dono les gràcies a totes les mames i els papes que heu participat i col•laborat en totes les festes i sortides, gracies pels regalets i espero que seguiu amb el grup tan maco tan de pares com de fills que fins ara heu sigut, m’ha agrada’t molt ser la tutora dels vostres fills/es, m’ho he passat molt bé!!
Gràcies
Vero

Sortida a la platja

Dimarts 14 de Juny vam anar d’excursió a la platja!!! Primer vam esmorzar, després vam jugar a la sorra amb la pala i la galleda, vam fer varis jocs (curses, jocs amb pilota…), i de tornada a l’escola va donar temps, fins hi tot, de parant-se una estoneta en un parc. Ens ho vam passar molt bé i el temps també ens va acompanyar. Mireu, mireu les fotografies.

Visitem la biblioteca de Pineda

Divendres 27 de maig vam anar a veure la nova biblioteca de Pineda. Ens van ensenyar moltíssimes coses. Ens van explicar com funciona la biblioteca, on és la zona infantil, ens van explicar un conte màgic i ens van deixar mirar contes amb molta cura…
També ens van explicar que si ens fem el carnet (és gratuït) podem agafar prestats els contes que vulguem i així poder-los mirar a casa tranquil•lament, però també podem mirar els contes i passar una estoneta allà a la biblioteca, pot arribar a ser molt divertit!!
Us animo a anar-hi!! Aquí us deixo algunes fotografies.

Sortida diumenge 19 de Juny

Estimats pares/mares,
El fi del curs està arribant. Alguns pares i mares de la classe dels “Bombers” estan organitzant una sortida per passar un dia tots junts (pares, mares, professors i nens de P-3) i han pensat que anar a la muntanya “Al Paradís del Vilar” podia ser una bona idea.
Aquest espai es troba a Blanes, es pot fer barbacoa i banyar-nos en les piscines que tenen pels seus clients.
Si voleu consultar les instal•lacions podeu entrar a la seva pàgina web www.paradisdelvilar.com

Per tant, cada família hauria de portar el seu propi menjar, beguda i banyador en el cas de voler-se banyar.
El dia que han escollit és Diumenge 19 de Juny. L’hora d’arribada és lliure…
Agrairíem que confirméssiu la vostra assistència abans de Dimecres dia 15, concretant el nombre de persones.
NOTA: En el cas de que aquell dia no es pogués anar degut al mal temps, ho aplaçaríem pel següent Diumenge dia 26 de Juny.

Visita al Parc de Bombers

Dijous 12 de maig Educació Infantil va anar a visitar els bombers de Pineda. Ens ho vam passar molt bé, ja que ens van ensenyar moltíssimes coses, ens van deixar provar un casc, fer servir la mànega, pujar al camió de bombers, escoltar la sirena… fins hi tot em van vestir a mi de bomber!!! No sabeu el que arriba a pesar tot l’uniforme junt!!
Mireu mireu les fotos…

Fem broquetes d’amanida

Després d’uns mesos cuidant l’hortet, vam poder collir els enciams i els raves que ja estaven a punt per menjar. Les patates i les cebes encara els hi queda unes quantes setmanes més.
Els vam collir, netejar, tallar i finalment vam fer unes broquetes d’amanida juntament amb trossets de poma. Les broquetes van quedar ben boniques i ben bones, molts nens/es van voler repetir!!

Festa de Sant Jordi

Diumenge 1 de maig l’escola va celebrar la festa de Sant Jordi, la classe de P3 va ballar un cercavila “Les Bicicletes”, aquí us deixo algunes fotografies perquè veieu que macos que anaven.