Agraïment a les famílies

Des del bloc de la classe volem agraïr la participació de les famílies de 6è, tant pel que fa a la preparació del dolços, com pel suport en el muntatge de la festa (disfresses, paradetes…).

La Castanyada ha estat tot un èxit; només calia mirar les cares dels nens i nenes, la il·lusió amb la que han treballat i el bon grapat de coses que hem après durant aquests dies (teatre, càlcul amb euros, treball en equip, responsabilitat, elaboració de cartells, artesania, textos instructius a partir de les receptes de cuina, tradicions entorn la festa de la Castanyada…). I no només això, sinó que, a més, ho hem fet mitjançant el treball conjunt de famílies, alumnes i mestres.

Heu entès fantàsticament bé l’esperit que volem transmetre amb les activitats de 6è. N’hem gaudit molt tots plegats i… hem recollit els primers diners que ajudaran a abaratir el cost del viatge de final de curs! Enhorabona!

http://blocs.xtec.cat/classepinguins6eb/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *