Les piranyes… un peix ben curiós!

Per escollir l’animal de la classe ens havíem de centrar en els animals marins, pensar quin ens agradaria i defensar-ho davant dels companys! Després de què haguéssim pensat molts animals diferents, hem fet una votació… i ens hem decidit per les PIRANYES!

Hem buscat informació d’aquest animal per diferents llocs: internet, llibres, revistes, … I hem vist que hi ha moltes coses que volem saber d’aquest curiós animal. Com ho farem? En farem un petit projecte individual, a veure quantes coses podem descobrir de la vida de les piranyes.

Més endavant, us explicarem quin ha resultat ser el nostre índex del projecte….

Aquest article ha estat publicat en Medi natural. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Les piranyes… un peix ben curiós!

  1. Kamalpreet diu:

    Laura, no trobo els videos de medi natural per fer els deures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *