Projecte Comenius “ICT and Security”

Comenius INS Ribera Baixa

Dins del marc del projecte Comenius “ICT and Security” del qual l’institut Ribera Baixa és membre, els professors Alvaro Pérez, Manu Ripollés, Miguel de la Torre com a director del centre i els alumnes de cicles de grau mitjà i superior Lorena Juan, Kevin Quiles, Claudio Carcamo i Juan Marin van visitar Turquia des del 16 al 23 d´Octubre.

turquia_premsa_ribera_011

En la ciutat de Sivas, que es troba a l’Anatolia central, es van fer presentacions en la Universitat Cumhuriyet del treball conjunt dels alumnes espanyols, italians i turcs, que té com a temàtica la seguretat en el camp de la informàtica. Els instituts Itis Armellini de Roma i el Selçuk Anadolu Lisesi de Sivas són els socis en l´associació Comenius i contribueixen a fer realitat aquest projecte conjunt d´estudi en el camp de la informàtica i l´intercanvi cultural i personal tan enriquidor que suposa el fet de treballar amb alumnes d´altres paísos en un lloc llunyà i en llengua anglesa.

turquia_premsa_ribera_022

turquia_premsa_ribera_033

turquia_premsa_ribera_044

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *