Projecció del documental “Vols guerra?”

El Prat de Llobregat es va adherir l’any 2007 a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans, una adaptació del sentit de la Declaració Universal a l’àmbit local. És en aquest context que s’organitzen una exposició “Els Drets Humans a la Ciutat”, del 24 d’octubre al 6 de novembre, i diverses activitats.

En el marc de les activitats obertes que s’organitzen, es projectarà el documental “Vols guerra?”, el dia 2 de novembre a les 19.00 h, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Es tracta d’un documental que reflexiona sobre la 2a Guerra Mundial i els exterminis de la guerra, realitzat dins el crèdit de ciències socials “Educació per la pau”, pels alumnes d’ESO del CEE Can Rigol.

Documental. Vols guerra?

Documental. Vols guerra?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *