Nova ubicació del bloc “El Prat educació”

Des del Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu Baix Llobregat 4, s’està treballant en una nova pàgina web 2.0, amb la intenció d’oferir una informació més dinàmica, actualitzada i participativa dels diferents serveis educatius.

L’espai central del nou web estarà destinat a la publicació de notícies sobre activitats, recursos, formació, bones pràctiques que us poden ser d’utilitat. És en aquest lloc web on donarem continuïtat al bloc “El Prat Educació”.

Volem agrair la vostra col·laboració fidel des del curs 2007-2008 i convidar-vos a seguir amb nosaltres en el nou web que es troba actualment en fase de disseny.

Podeu consultar els nous articles a l’enllaç:

 http://phobos.xtec.cat/se-baixllobregat4/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *