La ciència en primera persona 09

Durant la Setmana de la Ciència del 13 al 24 de novembre, el Departament d’Educació, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), té com a objectiu despertar i potenciar l’interès dels joves vers la ciència i la tecnologia. Per facilitar la participació dels centres, s’organitzen diverses activitats (1r concurs de treballs científics, la ciència en primera persona, visites a laboratoris, videoconferència…).

És en aquest marc que s’organitza l’activitat “La ciència en primera persona” el 18 de novembre, Dia de la ciència a les escoles. L’activitat consta de xerrades – col·loqui a càrrec de persones dedicades a la investigació que expliquen la seva tasca, tant des del vessant científic com humà. S’organitzen 100 sessions simultànies a tot el territori i s’adrecen a l’alumnat de 4t d’ESO i batxillerat.

Desert d’aigua: La vida als congeladors de la Terra, és la conferència a càrrec de Carles Pedrós-Alió, professor d’investigació del CSIC, que es realitzarà al  CC Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat de Llobregat, de 11.30 a 13.30 h.

ciencia_primera_persona 

Per més informació cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *