Què són les plantes tropicals?

Les plantes tropicals són les que estan en zones humides del tròpic.

D’on prové el tròpic?

El tròpic ve  del grec tropos que significa volta.
El tròpic prové d’una part de la nostre terra:Es una zona per la part dalt i de baix de l’Ecuador, que es caracteritza per un clima calurós i humit que permet una vegetació molt bonica i agradable.
Tipus de plantes propies del tròpic:

CACTUS: La família dels cactus compta amb més de 2.000 espècies, gairebé totes elles natives d’Amèrica. Podem trobar-les en els deserts del sud-oest dels Estats Units i de Mèxic, en els pendents dels Andes, en els boscos tropicals de Brasil i fins sota les neus de la Patagònia. Els seus avantpassats semblen haver estat difosos a través del continent americà adaptant allà progressivament a aquest medi ambient àrid. Així, les seves fulles van desaparèixer i van ser reemplaçades per agullons, i les seves tiges es van convertir en òrgans d’emmagatzematge d’aigua, que els permeten sobreviure a períodes llargs de sequera.

BAMBÚ: En la família de les gramínies, només els bambús comprenen espècies llenyoses. Sobre el gran nombre d’espècies existents de bambú, només algunes creixen a les zones temperades. La mida del bambú varia entre 0,30 m per a les espècies nanes, 25 m per als més grans. Els bambús formen molt ràpidament bosquets. El bambú és utilitzat per la lleugeresa del seu fullatge persistent i per les seves canyes o troncs colorits.
PALMERES TROPICALS:
1. Arbre de la Família de Las Palmas de Gran Canària, fins que creix 20 metres d’alçada , Amb tronc aspre, i Cilíndric de UNS 3 dm de diàmetre, branques copa pecat i formada per les fulles, peciolades Que fill, de 3 a 4 m de llarg, Amb El Nervi central fort, llenyós, de secció i Partides triangular en lacínies . Moltes, dures, correosas, punxegudes, d’uns 30 cm de llarg i 2 d’ample, flors groguenques, dioiques, i els Llibres Fruit Dàtils, en Grans Raïms Que pengen dels Costats del tronc, sota dels fulls.
2. Pastís de pasta de full Amb forma de palmera.
AMB AIXÒ JA HEM ACABAT EL NOSTRA ARTICLE. ESPEREM QUE US AGRADI !!!!
CINTIA I LAURA.