POLSERES VERMELLES

Polseres vermelles és una sèrie de televisió emesa per TV3 el 2011, dirigida i produïda per Pau Freixas i creada per Albert Espinosa, que ja havien coincidit en la pel·lícula Herois. La sèrie ens explica la història d’un grup de nois i noies que coincideixen en un hospital a causa de les seves malalties, i parla de l’amistat, les ganes de viure i l’afany de superació. El guió original està pensat per durar quatre temporades, i de moment la sèrie ja ha renovat per una segona.

Els Polseres Vermelles

  • Lleó: Es el més veterà de l’hospital, ja porta 9 mesos. Té cáncer de tíbia, per això li van tallar la cama. El seu carrec en els Polseres es el del Líder. Interpretat per Alex Monner.
  • Jordi: Es nou en e l’hospital i en el segon capítol li tallen la cama per que també té cancer de tíbia. El seu carrec en els Polseres es el del Segon Líder o Co-líder que sería el líder si no hi hagués el lider. Interpretat per Igor Szpakowski.
  • Roc: Fa dos anys que està en l’hospital en un llit perque està en coma, es el fil conductor de l’història al final de la temporada s’acaba despertant. El seu càrrec es de l’Imprescindible perquè sense ell el grup no sería el mateix. Interpretat per Nil Cardoner.
  • Cristina: Només fa uns mesos que hi és  a l’hospital. Sofreix d’anorexia. El seu carrec als Polseres es el de La Noia. Interpretat per Joana Vilapuig.
  • Ignasi: Es nou a l’hospital, va vindre perque li va donar un atac al cor. El seu càrrec es del Guapo. Interpretat per Mikel Iglesias.

Nil

polseres-vermelles-433x244-1